Over BELLA! BELLA!

Bij BELLA! BELLA! ervaar je de Mediterrane keuken met een heuse urban twist. Plof neer op een velvet bank terwijl je geniet van onze malse steaks, verse vis, smakelijke risotto of sierlijke pasta. Maak je dag compleet met een heerlijk glas wijn uit ons zorgvuldig gekozen selectie van Franse en Italiaanse wijnen.
Onze koks weten wat kwaliteit betekent en maken hier geen geheim van. Daarom is de keuken bij BELLA! BELLA! geheel open voor het publiek om mee te kijken.
Bij BELLA! BELLA! geloven we niet in moeilijk doen, dus staan onze deuren iedere dag, 365 dagen per jaar open voor elk gezelschap. Met of zonder reservering, iedereen is welkom! Voor de uitgebreide opengstijden check de tijden onderaan.
Gevestigd aan het gezellige Kurhausplein ligt BELLA! BELLA! op 1 minuut loopafstand van het AFAS Circustheater, het Holland Casino, bioscoop Pathé en het prachtige strand van Scheveningen.

Waarom een urban restaurant in Scheveningen?

Wij openden de deuren van BELLA! BELLA! Kitchen & Bar in het najaar van 2018. Wij vonden dat het hoog tijd werd om een scheveningen een extra boost te geven door een hip restaurant te openen op het Deynootplein voor de deur van het welbekende Kurhaus. Naast alle geweldige klassieke restaurants willen wij door middel van een hip urban restaurant een breder doelgroep aanspreken om BELLA! BELLA! en het plein de hotspot van Scheveningen te maken!

Waar staat BELLA! BELLA! voor?

Wij, BELLA! BELLA!, willen dat iedereen de high end urban experience kan gaan beleven in een hip restaurant waar alles mogelijk is. Dit betekent dat onze gasten het zo gek kunnen maken als dat zij wensen. Wij bieden onze gasten eten aan van kwalitatief hoog niveau voor een prijs die voor iedereen toegankelijk is. Ben jij benieuwd naar de BELLA! BELLA! experience? Bel en reserveer voor een onvergetelijk lekkere avond!

Openingstijden BELLA! BELLA! Kitchen & Bar

Maandag 09:00 – 00:00
Dinsdag 09:00 – 00:00
Woensdag 09:00 – 00:00
Donderdag 09:00 – 00:00
Vrijdag 09:00 – 02:00
Zaterdag 09:00 – 02:00
Zondag 09:00 – 00:00